Bedrijven

Binnen uw bedrijf is de eerste indruk van groot belang. Door middel van bloemen kunt u iedereen die bij uw bedrijf binnenkomt een verzorgde of prettige indruk geven. Een chique vaas met prachtige bloemen op uw ontvangstbalie geeft een warm welkom aan uw bezoekers. Kristal bloemen is gespecialiseerd in luxe boeketten met bijzondere bloemen van het seizoen.

Met een bloemenabonnement zorg ik ervoor dat u elke week verse bloemen ontvangt. Compleet in leenvaas met elke week een nieuwe sfeer. Op deze manier staat er elke keer weer een bos kleur in uw hal, wachtkamer, receptie of op uw vergadertafel. Elke keer met de nieuwste trends én met de mooiste bloemen.

Daarnaast verzorg ik bloemen voor allerlei gelegenheden zoals bij bedrijfsfeesten, jubilarissen, jarigen en zieken. Ook is het mogelijk dat ik op uw bedrijf een workshop geef voor het gehele personeel.

Ik maak het graag zo eenvoudig mogelijk voor u. Bestellen kan op diverse manieren, waaronder telefonisch of per e-mail. Uw bestellingen worden verwerkt op een maandelijkse factuur, zodat u in één oogopslag kunt zien wat u bij mij besteld heeft.