Bruidswerk

Op de mooiste dag van je leven, mag je natuurlijk stralen. Uiteraard wil je ook de mooiste bruidsbloemen. Een bruidsboeket is heel persoonlijk. Het moet passen bij de stijl van de bruid, bruidsjurk, jullie bruiloft én natuurlijk bij de persoonlijkheid van de bruid.

Mijn uitdaging is om te zorgen dat ik die speciale bloemen vind die passen bij iedere uniek persoon en bruidsjurk. Dit doe ik samen met jullie.

U kunt vrijblijvend een afspraak maken, waarbij we in een persoonlijk gesprek kijken naar jullie ideeën en met behulp van foto’s kijken wat bij jullie past. Alles wordt tot de laatste en kleinste puntjes besproken. Op de trouwdag zelf stel ik het perfecte bruidsboeket samen en zorg ik dat jullie plaatje af is.

Naast het bruidsboeket kan ik ook ander bloemwerk verzorgen wat bij de dag zelf past. Denk daarbij aan de corsage voor de bruidegom, maar ook corsages voor de dag gasten, een autoversiering, bloemen voor de bruidskinderen, kerkversieringen of bloemwerken voor op de feestlocatie.

Mij extra service is dat ik het bruidswerk op de desgewenste dag en tijd bij het gewenste adres aflever en indien nodig alles bevestig. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het autostuk. Ik bezorg het bruidswerk in Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht, Heerjansdam, Dordrecht, Alblasserdam, Papendrecht. Overige plaatsen in overleg.

Voor meer informatie kunt u altijd bellen of mailen, zodat we samen tot dat ene persoonlijke bruidsboeket komen.